PÁLYÁZAT:

2024. Február 5-től eddigiekhez képest kibővített kerettel nyílik meg az új elektromos kisteherautók támogatását segítő pályázat vállalkozások részére!

Amit eddig a pályázatról tudni lehet:

Pályázat beadások kezdete: 2024. Február 5-től

Minden 2021. vége előtt alapított magyarországi székhellyel rendelkező gazdasági társaság pályázhat. Nincs megkötés tulajdonosi szerkezetre, így pl. önkormányzati vagy állami cég vagy non-profit szervezet is pályázhat.

Támogatás max. összege autónként (cégünk elektromos kisteherautói esetében): 3.600.000 Ft / autó

Max. nettó elszámolható költség autónként (cégünk elektromos kisteherautói esetében): 17.000.000 Ft / autó

A támogatási összeget a pályázónak kell megelőlegeznie, a támogatott projektek vonatkozásában 2023. november 1-től 2026. április 30-ig felmerült kiadások számolhatóak el.

A pályázat keretösszege 30 milliárd Ft, mely megoszlik két régióra: Budapest: 10.8 milliárd Ft, minden Budapesten kívüli régió: 19.2 milliárd Ft.

A pályázat beadása előtt aláírt adásvételi vagy lízingszerződés szükséges!

A cégünk kínálatában szereplő Addax MTn és MTx elektromos kisteherautó modellek megfelelnek a pályázati kiírásnak, ajánlat és bővebb információ a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével vagy telefonon a 06 70 371 5021-es telefonszámon kérhető.


*A pályázat pontos információival és feltételeivel kapcsolatban keresse fel a pályázat kiíróját. A Triplex Targo Kft a pályázatról leírtakért nem vállal felelősséget.