Ipar és létesítménygazdálkodás

Elektromos járművek ipari és létesítménygazdálkodási célokra

Szüksége van az Ön cégének olyan járművekre, amelyek nagy távolságokat hatékonyan képesek megtenni? Az Addax elektromos haszonjárművei olyan sokoldalúak, mint egy svájci bicska, így lehetővé teszik mindenféle rakomány – szerszámok, anyagok és felszerelések – szállítását, súlytól és mérettől függetlenül. A kényelmes kabinoknak köszönhetően alkalmazottai kényelmesen és biztonságosan dolgozhatnak. Az Addax teljesen elektromos járművek előnyei közül néhány:

  • Egy töltéssel akár 120 km hatótávolság.
  • Teljes körű alkalmazkodóképesség vállalkozása igényeihez.
  • Öt év akkumulátorgarancia
  • Terhelhetősége akár 1000 kg.
  • Tágas, ergonomikus kabinok.

Környezetbarát, 100%-ban elektromos

Elektromos járműveink többet tesznek annál, mint hogy növelik cége hatékonyságát. Azzal, hogy 100%-ban zöld és 100%-ban elektromos járműveinket választja, vállalata társadalmi felelősségvállalását is növeli. Lítium-vas-foszfát akkumulátorokkal működő járműveink biztonságosabbak a környezet számára, mint a többi alternatíva. Mindegyik akkumlátor teljesen újrahasznosítható és más ipari célokra is használható.

Személyreszabhatóság

Könnyű járműveink az Ön cége logisztikai és szállítási igényeinek megfelelően gyárthatók, lehetővé téve azok teljes körű átalakítását az Ön egyedi munkafolyamatához.
Két példán keresztül: Egy alumíniumgyártó számára teljesen adaptált logisztikai haszonjárművet tervezhetünk, amely gyorsan és hatékonyan tudja mozgatni az öntödei öntvényeket. Egy motorgyártó számára összeállítjuk az ideális logisztikai járművet, amely képes szállítani a sérült raklap javításához szükséges alkatrészeket és felszereléseket – és mindezt gyorsan, hogy a dolgok gördülékenyen menjenek a gyártósoron. Sőt, az Addax elektromos haszonjárművek nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, így tökéletesek beltéri munkakörnyezetben. Ezenkívül járműveink az elektromos járművek kategóriájában a legjobb biztonsági funkciókkal vannak felszerelve, mint például a panorámás kabin és a kettős független fékrendszer.

Vidámparkok és üdülőparkok számára

Az Addax elektromos haszongépjárművek gyermekbarát, szórakoztató szabadtéri környezetben, például vidámparkokban és üdülőparkokban remekül használhatók. Például elektromos haszongépjárműveink felszerelhetők kombi billenővel vagy platós ággyal a hulladékgyűjtéshez és - karbantartáshoz, vagy hűtött rakományával kiválóan használható mobil étel-italszállításra. A lehetőségek végtelenek, ha figyelembe vesszük, hogy az Addax elektromos járművek milyen különböző módokon javíthatják vállalata hatékonyságát és társadalmi felelősségvállalását. Az elektromos járművek jelentik a jövő útját, és hasznosságuk páratlan. Ha további információra van szüksége arról, hogyan integrálhatja az Addax elektromos haszonjárműveket vállalata munkafolyamatába, lépjen kapcsolatba velünk.

További felhasználási lehetőségek