Városok és települések

Elektromos haszonjárművek városok és települések számára

Az Addax elektromos járművek gondoskodnak arról, hogy Ön a legsürgetőbb feladatokat is meg tudja oldani, miközben biztosítja a környezet tisztaságát és károsanyag-kibocsátásmentességét. Íme néhány előny, amelyekre számíthat.

  • 100%-ban csendes. Mondjon búcsút a zajszennyezésnek, így az Addax járművek tökéletesek a nyüzsgő városokba.
  • Nincs károsanyag-kibocsátás vagy légszennyezés. Tartsa zölden városát és javítsa a levegő minőségét anélkül, hogy a hatékonyság rovására menne.
  • Jusson messzebb, és tegyen többet egyetlen feltöltéssel. Az Addax elektromos haszonjárművek hatótávolsága akár 120 km is lehet egyetlen töltéssel, teherbírásuk 1000 kg és jól irányíthatók szűk városi utcákon.

Városüzemeltetésre és karbantartásra

A városfenntartás elengedhetetlen, de gyakran figyelmen kívül hagyott része, a hulladékgazdálkodás létfontosságú egy virágzó város egészsége és ökoszisztémája szempontjából. Teljesen elektromos járműveink az Ön városának egyedi igényeihez szabhatók, például utólag felszerelhetők billenő konténerrel a hulladékgyűjtéshez. Az Addax elektromos haszongépjárművek kompakt mérete lehetővé teszi, hogy oda is eljussanak, ahova a hagyományos hulladékszállító teherautók nem tudnak. Emellett járműveinket városi utak és parkok karbantartására is használhatjuk, környezetbarát módon!

Park és ​​játszótér karbantartáshoz

Utólag teherszállítóként szerelve járműveink ideálisak játékok, parkanyagok és egyéb játszótéri eszközök és felszerelések szállítására. Ezenkívül az Addax elektromos járművek választása gyermekbarát, károsanyag-kibocsátásmentes környezetet teremt.

Útépítéshez és -karbantartáshoz

Elektromos járműveink nagy teherbírása lehetővé teszi a helyi útmunkákhoz szükséges anyagok hatékony szállítását. Az Addax elektromos járművek utólag felszerelhetők billenővel az alapanyagok építkezésre és onnan történő szállítására, vagy platóval akár más eszközök szállítására.

További felhasználási lehetőségek