Elektromos haszonjárművek végsőkörös kiszállításhoz

Elektromos járművek végsőkörös kiszállítási célokra

Az elektromos járművek piacán új vezető jelent meg: az Addax haszonjárművek. Egy feltöltéssel akár 120 km-es hatótávolságnak köszönhetően az alábbiakban felsorolunk néhány előnyt, amelyekre cége számíthat, ha az Addaxot választja az végsőkörös szállításhoz:

  • Akár 1000 kg rakodási kapacitás, a leghatékonyabb szállítási ütemezés biztosítása.
  • Akár 7 m³ rakodási térfogat, az egyik legnagyobb az elektromos haszonjárművek kategóriájában.
  • Európai N1 engedély a kontinens városaiban és településein történő használatra.
  • A mindössze 4,5 méteres fordulókör lehetővé teszi a vezetők számára a szűk városi utcákon való manőverezést.

A városi szállítójárművek új arca

A szállító járművek nagymértékben hozzájárulnak a közlekedési ágazat növekvő kibocsátásához. Ahogy egyre több európai város korlátozza a hagyományos meghajtású járműveket a városi területeken, megnőtt az igény a károsanyag-kibocsátásmentes járművekre. Az Addax könnyű haszonjárműveket úgy tervezték, hogy segítsenek a szállító cégnek megfelelni ezeknek a kihívásoknak, és az ütemtervben maradni, mindezt kapacitás feláldozása nélkül.

Megoldás a jövőben

Az e-kereskedelem növekedése kihívássá teheti a logisztikát a vállalatok számára. A nehéz járművek egyszerűen nem rendelkeznek a városi szállítás egyszerűsítéséhez szükséges manőverező képességgel. Ezenkívül sok város korlátozza bizonyos területeken a megengedett forgalmat, ami megnehezíti a szállítást. Az Addax könnyű haszongépjárműveket azonban úgy tervezték, hogy könnyen eligazodjanak a szűk burkolt utak és gyalogos utak városi labirintusában.

Hatékony, könnyű szállítójármű

Járműveink nemcsak funkcionálisak, hanem ügyfelei elégedettségét is biztosítják. Mindezek a 4G monitorozással támogatott értékesítés utáni szolgáltatással kombinálva járműveinket a legjobb választássá teszik az végsőkörös szállításhoz. Ha további információra van szüksége arról, hogyan veheti fel az Addax elektromos haszonjárműveket cége flottájába, lépjen kapcsolatba velünk.

További felhasználási lehetőségek