Postai szolgáltatások

Elektromos haszonjárművek a hatékony postaszállítás érdekében

Járműveinket úgy terveztük, hogy gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék a postás munkáját. Akár kisvárosba, akár nagyvárosba kell postát szállítania, olyan járműveket kínálunk, amelyek akár 120 km-es hatótávolságot és 1000 kg teherbírást tesznek lehetővé.

Postai kézbesítés újragondolva

Elektromos teherszállító furgonjaink számtalan módon testreszabhatók, hogy megfeleljenek az Ön egyedi szállítási igényeinek. Rekeszek és polcok állnak rendelkezésre a kis csomagok számára, biztonságos pántok a nagyobb csomagok számára, és egy speciális hely a borítékoknak. Elektromos haszonjárműveinkben minden szépen elrendezhető, így a posta szállítása kevésbé kaotikus, sokkal gyorsabb és ergonomikus a postás számára. Elektromos haszonjárműveink kabinja rendkívül kényelmes. Az Addax elektromos haszonjárművek örömtelivé teszik a posta kézbesítését!

Csendes, hatékony járművek

A dízelüzemű szállítójárművekkel ellentétben elektromos szállítójárműveink teljesen csendesek. Ezáltal a kora reggeli vagy késő esti posta kézbesítése nem zavarja a lakókat abban az esetben, ha járó motor mellett kell házak közelében parkolni vagy többször megállni ugyanabban az utcában.

Kategóriájában a legjobb manőverezőképesség

Az Addax könnyű elektromos járművek a legkönnyebben manőverezhetőek a piacon. Elég gyorsak a szélső sávokhoz, és elég kicsik ahhoz, hogy a sikátorokban kanyarodjanak. A mindössze 4,5 méteres fordulási sugárnak köszönhetően könnyedén ki- és be tud állni szűk utcákon és szűk helyeken – ami egy átlagos szállítójárműnél lehetetlen. Járműveink kompakt mérete ellenére nagy rakodási kapacitással is büszkélkedhetnek, így tökéletes társ a városi postás számára.

Szeretne a hatékonyabb és környezetbarátabb postai kézbesítés felé fejlődni? További információért forduljon hozzánk!

További felhasználási lehetőségek