Billenő konténer

Többé nem kell aggódnia a városi légszennyezéstől!

Zéró károsanyag-kibocsátású elektromos szemétszállító kocsik, önkormányzatok számára

Mivel sok városi területen a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére törekednek, a kibocsátásmentes hulladékszállító teherautók flottája az első lépés annak érdekében, hogy jobb környezetet biztosítson a település tagjai számára. Az Addax elektromos szemeteskocsiit a hagyományos termikus konténerszállító teherautók légszennyezési problémájának megoldására hozták létre. Minden Addax szemeteskocsi:

  • Városokban való használatra tervezték, olyan funkciókkal, amelyek jól felszerelték a közterületek, lakónegyedek és egyéb területek szemétgyűjtésére.
  • Kategóriájában a legjobb technológiával van felszerelve az optimális vezetési kényelem, a távfelügyelet és a vezető biztonsága érdekében.
  • Belgiumban készült, biztosítva minden egység legmagasabb összeépítési minőségét.

Könnyű, környezetbarát és csendes vezetés!

A szemeteskocsik általában nehezek és nehezen manőverezhetők a kis szűk utcákban. Az Addaxnál ezt a problémát 4 méteres fordulási sugárral oldották meg, így a jármű hatékonyan és optimális kényelemmel manőverezhető. Figyelembe véve, hogy az ilyen típusú haszonjárművek tárolókapacitása akár 1000 kg vagy 5 m³ is lehet, a manőverezési képesség még lenyűgözőbb.

Továbbá járműveink rugalmassága tökéletesen ötvöződik ökológiai szempontokkal. Egy kukásautó gyakran megáll és elindul, ezáltal szennyező kibocsátást termel. Az akár 120 km-es hatótávolságú elektromos szemeteskocsiinknak köszönhetően csökkentheti városa ökológiai lábnyomát. Elektromos hulladékszállító teherautóink ökológiai szempontjaik mellett rendkívül csendesek, nem zavarják a lakók nyugalmát, alvását a reggeli órákban sem.

Minden típusú hulladékkal megbírkózik

Bármilyen hulladékot gyűjthet és szállíthat. A szemeteskocsi a szállítandó hulladék típusának megfelelően konfigurálható. Ez a szabványos vagy ipari tartályoktól a folyadékok gyűjtésére és szállítására szolgáló függőleges tartályokig terjed.

Galéria

További elérhető konfigurációk