Teherszállító

Lenyűgöző tárolótér kompakt méretekkel, praktikus redőnynyílással.

A legjobb választás az elektromos teherszállító járművek között

Ha a legjobbat szeretné kihozni egy teherszállító járműből, annak manőverezhetőnek, hatékonynak és rugalmasnak kell lennie. Az Addax elektromos teherszállító járműveket ezek figyelembevételével hozták létre, biztosítva, hogy képesek legyenek közlekedni a szűk belvárosi utcákon. Teljesen elektromosak, kicsik, de nagy tárolókapacitással rendelkeznek. 100%-ban belga gyártmányúak.

Optimális teljesítmény, kiváló minőségű elektromos járművek

Minden Addax modellt kifejezetten a városi területeken és az iparban felmerülő egyedi szállítási kihívásokra terveztek. Elektromos teherszállító járműveink kompakt méretei megkönnyítik a szűk helyeken való navigálást a vezető kényelmének feláldozása nélkül.

  • Minden elektromos teherszállító jármű teljes mértékben testreszabható, akár 7 m³ vagy 1000 kg teherbírással.
  • Egy feltöltéssel akár 120 km-es hatótávolságot érhet el, az 5 éves garanciával ellátott akkumulátoroknak köszönhetően.
  • Minden Addax jármű csendes, nulla károsanyag-kibocsátású, így tökéletes választás városi területeken, ahol szigorú kibocsátási és zajszennyezési törvények vannak érvényben.

Funkciók, amelyek egyszerűvé teszik a szállítást

Beépítettek olyan funkciókat, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot, mint például az alumínium burkolat, az első és a hátsó tárcsafék és a 4G monitorozás, mindez kiváló minőségű kivitelben. Ezenkívül minden Addax elektromos tehergépjármű redőnnyel és alumínium futószalagokkal van felszerelve, hogy megkönnyítse az áruk be- és kirakodását.

Galéria

További elérhető konfigurációk