Kabinos alváz

Valami másra gondolt? Akkor ne keressen tovább! Lássuk, mit tudunk együtt alkotni!

Kiváló minőségű alváz

Az Addax Motorsnál végzett munka sarokkövei az innováció és a rugalmasság. Ezért kínálunk alvázfülkéket teljes testreszabási lehetőséggel, hogy megfeleljenek cége egyedi igényeinek, bármiről is legyen szó. Addax jármű vásárlásakor a legjobb minőséget, teljesítményt és dizájnt választja.

Nagy teljesítményű alvázfülkék a tartósság és a megbízhatóság jegyében.

Az Addax elektromos alvázas kabinjai teljesen személyre szabhatók, és utólag beépíthetők az olyan igények szerint, mint például: billenőkocsi park karbantartáshoz; Hűtött teherautók friss termékeinek szállításához; vagy nehéz anyagok szállítására szolgáló platós haszonjármű.

Haszonjárműveink egyesítik a megbízhatóságot, a hatékonyságot és a tartósságot. Az Addax alvázfülkék rozsdagátló védelemmel ellátottak, hogy tartósak legyenek. Kivételes manőverezhetőségének köszönhetően járműveink könnyen vezethetők szűk városi utcákon és korlátozott forgalmú területeken.

Elérhető elektromos haszonjárművek

Minden haszongépjármű 100%-ban Belgiumban készül. Ez biztosítja, hogy minden legyártott jármű a legjobb minőségű legyen. Az Addax-on való utazás azt jelenti, hogy élvezheti a letisztult kinézetet és a kényelmet, amely gyorsan az Ön standardjává válik más járművek értékelésénél.

Számunkra fontos a környezet védelme, ezért is vagyunk a zöld járműterület előfutárai. Teljesen elektromos járműveink akár 120 km-es hatótávolságúak, így megbízható, gazdaságos és környezetbarát megoldást jelentenek. Az Addax kabinos alvázak városközpontokban, kereskedelmi üzemekben és nagy raktárakban való használatra készültek.

További elérhető konfigurációk