Billenő platós

Parkok, városok, zöldterületek karbantartására használható.

Addax - a legjobb elektromos billenő platós kisteherautó

Az Addax Motors elektromos billenő platós teherautói a kényelmet és a rugalmasságot testesítik meg. Billenős haszongépjárművünk a legjobb partner a kültéri munkákhoz.
A park- és zöldterület-karbantartó csapatok élvezni fogják , hogy járműveinkkel milyen egyszerűvé válik a hulladékgyűjtés, szállítás és újrahasznosítás. Mit várhat el egy Addax elektromos billenős járműtől?

  • 100%-ban Belgiumban gyártott, teljesen elektromos jármű, zéró károsanyag-kibocsátással.
  • Testreszabási lehetőségek a park- és zöldterület-fenntartó csapatok igényeihez.
  • A belső kabin a vezetési kényelem és a rugalmasság jegyében készült. Megfelelő társ a hosszú munkanapra.

Teljes rugalmasság, hogy megfeleljen városa és vállalata igényeinek

Minden Addax elektromos haszonjárművet olyan funkciókkal látnak el, amelyek megkönnyítik az Ön munkáját – bármiről is legyen szó. A műszaki jellemzők széles skálája közül választhat, biztos lehet benne, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő konfigurációt, például:

  • Hidraulikus rendszer, amely lehetővé teszi a járművek platójának gyors billentését és nyitását, lehetővé téve a hulladék könnyű be- és kirakodását.
  • Páratlan, akár 1000 kg-os teherbírás, tökéletes partner egy egész napos városi vagy park karbantartáshoz és takarításhoz.
  • Kiemelkedő vezetői kényelem, tágas kabinnal, extra széles ülésekkel, dupla felfüggesztéssel, első és hátsó tárcsafékekkel, valamint perifériás kilátással.

Teljesen elektromos,
100%-ban Belgiumban készült

Az Addax elektromos billenő platós járművek városi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Mindegyik elektromos billenőkocsi autonóm akkumulátorral van felszerelve, amely akár 120 km-es hatótávolságot ígér – ez több mint elég egy egész napos munkához. Mindegyik akkumulátor teljesen újrahasznosítható, és 5 év garanciával rendelkezik. Egy Addax elektromos haszongépjármű vásárlása nagyszerű módja a környezet védelmének.

Páratlan kiegészítője a mindennapi munkának

Az Addax elektromos billenős járműveket azért hozták létre, hogy megkönnyítsék a mindennapi munkáját. Bármilyen testreszabást elvégezhetünk – például a billenő hosszának megváltoztatását, oldalsó, vagy hátsó ajtók hozzáadását, vagy akár további védőburkolatok felszerelését.

Galéria

További elérhető konfigurációk