Hűtőkocsi

Tartsa élelmiszereit és friss termékeit megfelelő hőmérsékleten elektromos hűtős furgonjainkkal.

Nagy hatótávolságú elektromos hűtőkocsik

Ha az Ön iparága hűtött teherautók használatát igényli az áruk kiszállításához, akkor az Addax segíthet szabályozott hőmérsékleten történő szállításban. Az aktív ATP-tanúsítvánnyal rendelkező hűtéssel járműveink 4000 literes űrtartalommal rendelkeznek, amely akár 12 munkaórán keresztül is képes optimális hideg hőmérsékletet generálni. Teherautóink kompaktak, 100%-ban elektromosak és könnyen kezelhetők, mivel kifejezetten városi és kistelepülési szállításra lettek kifejlesztve.

A legjobb megoldás a környezet szempontjából

Minden Addax hűtőjármű 100%-ban elektromos, nulla károsanyag-kibocsátású, így tökéletes zöld megoldás a városi területeken történő friss termékek szállítására. A rakomány hőmérsékletét a vezető könnyen beállíthatja a vezetőfülkéből, így biztosítva az optimális hőmérsékletet a szállítás során.

Áruk biztos és biztonságos szállítása

A házhozszállítás felfutásával nem csoda, hogy egyre több cég használ hűtött teherautókat élelmiszerek, italok és gyógyszerek szállítására. Hűtőkocsikra van szükség virágüzleti termékek, egyes mérnöki anyagok és sok más termék szállításához is. Az Addax hűtőkocsik személyreszabhatók, hogy megfeleljenek ezen iparágak igényeinek.

Galéria

További elérhető konfigurációk