Platós jármű

Akár 1000 kg-os teherbírás a legnehezebb áruk szállítására.

Kategóriájában a legjobb platós haszonjármű

Az Addax elektromos platós haszonjárművek kategóriájukban a legjobbak rugalmasságuk miatt. Rendkívüli sokoldalúságuknak és számos előnyüknek köszönhetően számos szakmai tevékenységhez használhatók, mint:

  • A legjobb tárolókapacitás ebben a méretkategoriában.
  • Könnyen adaptálható különböző méretű és súlyú terhek szállítására.
  • Rendkívül hatékony be- és kirakodási mechanizmus.

Elektromos platós járműveink különböző hosszúságban és méretben is elérhetőek, így biztosítva, hogy az Ön vállalkozásának igényei teljesüljenek, bármiről is legyen szó. Ezenkívül minden járművünk 100%-ban Belgiumban készül, így biztosítva a legjobb minőséget. Az elektromos platós járműveink sokoldalúságuk miatt mind az állami, mind a magánszektorban használatosak, elsősorban ipari és logisztikai üzleti környezetben.

Teljesítmény, amikor szüksége van rá

Ha olyan platós járművet használt, amely egyszerűen nem tudta kielégíteni tárolási igényeit, akkor az Addax elektromos platós haszongépjármű megoldást jelenthet problémáira. A rakomány magassági és szélességi korlátozásai a múlté, mivel járműveink alapfelszereltsége lenyűgöző, 5 m³-es térfogattal és akár 1000 kg-os hasznos teherbírással. Kiváló minőségű, dönthető alumínium tálalószekrények teszik teljessé a funkcionális és tartós kialakítást.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk kielégíteni igényeit

Együttműködünk Önnel egy Addax platós konfiguráció létrehozásában, amely megfelel az Ön vállalkozása igényeinek! Örömünkre szolgál, hogy optimalizáljuk járműveinket, hogy segítsünk elérni céljait. Minden Addax jármű teljesen személyre szabható. Kattintson ide, ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, hogy megbeszélhessük, hogyan felelhet meg a legjobban egy Addax az Ön igényeinek.

Galéria

További elérhető konfigurációk